Möbelrenovering

Vit Magnolia är ett far & dotter företag som erbjuder möbelrenovering och målning av antika möbler. Ibland hittar vi utvalda antika möbler som vi förvandlar till något unikt och nytt som får flytta in och förgylla någons hem i ytterligare 100 år. Våra utvalda möbler berättar en historia med sina små sprickor och skavanker vilket är en del av charmen och ett bevis på att de är gamla. 

Hos oss kan du lämna in din möbel för ommålning. Vi använder oss av en miljövänlig kalkfärg, Vintage Paint som sedan förseglas med en möbelvax eller lack beroende på vilken möbel det är.
Vi tar endast emot möbler i gott skick. Inga större reparationer kan göras. Mindre skador kan vi laga mot ersättning. Bifoga gärna bilder på möbeln, inklusive närbilder på skadan/skadorna så återkommer vi med en prisoffert. 

Prisexempel på möbler vi renoverar;

LIten möbel (sängbord el liknande): 1500-2000 kr

Mellanstor möbel (mindre byrå; skrivbord) 2000-3500 kr

Stor möbel (hög byrå, skänk) 3500-4500 kr

Stora möbler (linneskåp, vitrinskåp) 5000-10 000 kr.

Priserna bestäms utifrån möbelns skick, storlek, om den ska målas både invändigt och utvändigt och om den ska målas i en ljus färg. Isåfall behöver vi spärrmåla möbeln först vilket gör att en extra avgift tillkommer. 

Vi finns i Bromma, Stockholm. Öppet vid tidsbokning. Vi som driver företaget heter Jessica och Lasse. Pappa Lasse har varit i branschen i över 50 år och har kunskap i allt vad renovering och målning innebär. Jessica som är dotter till Lasse har tidigare arbetat med mode och inredning men är nu även hantverkare och lär sig nya tekniker av sin pappa dagligen:-)  

Söker du någon specifik möbel? Vi kan hjälpa till att hitta möbler utifrån kunders önskemål. 

Välkommen med din förfrågan!

Jessica & Lasse