Möbelrenovering

Vit Magnolia är ett far & dotter företag som erbjuder unika möbler med fokus på återbruk. Vi handplockar antika och äldre möbler och ger dessa nytt liv genom varsam möbelrenovering och målning. Här säljs inga nyproducerade eller sprutmålade möbler. Våra möbler berättar en historia med sina små sprickor och skavanker vilket är en del av charmen och ett bevis på att de är gamla. Vi handmålar allt med matta kulörer samt vaxar med möbelvax för en vacker antik finish. Köper du en möbel hos oss, blir du helt klart ensam om din möbel! 

Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler. Allt ifrån skåp, garderober, vitrinskåp, skrivbord och byråer. 

Vår verkstad finns i Bromma, Stockholm. Vi som driver företaget heter Jessica och Lasse. Pappa Lasse har varit i branschen i över 50 år och har kunskap i allt vad renovering och målning innebär. Jessica som är dotter till Lasse har tidigare arbetat med mode och inredning men är nu även hantverkare och lär sig nya tekniker av sin pappa dagligen:-)  

Möbelrenovering

Utöver vårt sortiment på hemsidan erbjuder vi möbelrenovering på beställning. Har du någon gammal möbel som behöver lagas och fräschas upp med lite färg?  Vi hjälper till med både mindre och större projekt. Dock inte möbeltapetsering eller restaurering av antika möbler. Priset bestäms utifrån möbelns storlek, målningsteknik och antal färger. Kontakta oss för en prisoffert. Glöm inte att bifoga bilder på möbeln du vill renovera. 

Prisexempel på möbler;

- Liten möbel, t ex ett sängbord: ca 1300 - 1500 kr 

- Mellanstor möbel, t ex en liten byrå eller avlastningsbord: ca 2000 - 3000 kr

- Stor möbel, t ex hög byrå, skänk eller liknande : ca  3500 - 5500 kr

- Större möbler, t ex skåp, garderob, vitrinskåp: ca 7000 - 13000 kr.


Söker du någon specifik möbel? Vi har ett urval av möbler på lager. Vi kan även söka efter specifika möbler utifrån kunders önskemål.